Zeeklassen: 11-15/03/'24

Volg hier de belevenissen van onze zeeklassers!

mAANDAG 11 MAART

Na een minder vlotte busrit maakten we een korte tussenstop in de Uitkerkse Polders voor een natuurwandeling.
In Blankenberge aangekomen konden we eerst eten en dan sporten: tabata, capoeira en frisbee.
Als avondactiviteit nog even brieven schrijven of een spelletje spelen en daarna ons bed in. Veel gewandeld, hard gesport en goed gegeten! Het was een geslaagde eerste dag!

Dinsdag 12 maart

Vandaag zijn we de dag gestart met een uurtje les van juf Karin over de dieren in de zee.
Dan brachten we een bezoekje aan het strand. Eerst een leuk strandspel van juf Justine met doe-opdrachten die we telkens konden linken aan een zeedier. Daarna hadden we nog wat tijd om schelpen te rapen of zandkastelen te bouwen.
De namiddaguitstap bracht ons naar Sealife. Joepie, een souvenirtje kopen!
's Avonds werden onze plannen toch maar gewijzigd, wegens ongunstige weersomstandigheden. Geen oriëntatieloop buiten, maar een warme douche nemen en nog wat chillen op onze kamer. Tot morgen!

Woensdag 13 maart

Opnieuw een sportieve voormiddag achter de rug! Vandaag stonden karate, bootcamp en kinnbal op het programma.
Na een heerlijke maaltijd (frietjes!) vertrokken we op "herinneringsklassen" richting Zonnebeke. We bezochten het Memorial Museum Passchendaele 1917, het Tyne Cot Cemetery en sloten af met de Last Post onder de Menenpoort in Ieper waar op dat moment ook enkele Britse militairen aanwezig waren. Het was een mooie en indrukwekkende dag!

Donderdag 14 maart

Hip hip hoera, Reni was jarig vandaag! Bon anniversaire!
We begonnen de dag met een les van juf Karen over onze uitstap van gisteren.
Daarna extra veel sport! Voor de middag archery tag, rugby en freerunning. Na de middag meer van dat met G-sport, menselijke piramides en pickle ball. Wie zin had mocht ook nog de oriëntatieloop doen over het domein.
Dan ons nog een beetje optutten voor het casino met bijhorende fuif. Zo sloten we onze laatste avond en onze fijne week mooi af.

Vrijdag 15 maart

Kleine oogjes aan de ontbijttafel vandaag... Daarna eerst een grote opruimactie, alles proberen in de juiste koffer te stoppen en de valiezen ook dicht te krijgen. Nog eventjes alles geven voor de laatste sportlessen: trampoline, atletiek en tafeltennis. En na ons laatste middagmaal de bus op richting Booischot. Dag zeetje, dag strand, dag kamertje, dag bedje, dag Blankenberge...