Zeeklassen: 14-18/03/'22

Volg hier de belevenissen van onze zeeklassers!

Vrijdag 18 maart

Kleine oogjes aan de ontbijttafel vandaag... Daarna eerst een grote opruimactie, alles proberen in de juiste koffer te stoppen en de valiezen ook dicht te krijgen. Nog eventjes alles geven voor de laatste sportlessen: ropeskipping en tafeltennis/ badminton. En na ons laatste middagmaal de bus op richting Booischot. Dag zeetje, dag strand, dag kamertje, dag bedje, dag Blankenberge...

donderdag 17 maart

Met rugby en piramides zijn we vandaag onze dag begonnen. De namiddaguitstap bracht ons naar Sealife. Eindelijk een souvenirtje kopen! Dan ons nog een beetje optutten voor het vrij podium met bijhorende fuif. Zo sloten we onze laatste avond en onze fijne week mooi af.

woensdag 16 maart

Opnieuw een sportieve voormiddag achter de rug! Vandaag stonden pickle bal en circustechnieken op het programma. Na een heerlijke maaltijd (frietjes!) vertrokken we op "herinneringsklassen" richting Zonnebeke. We bezochten het Tyne Cot Cemetery, het Memorial Museum Passchendaele 1917 en sloten af met de Last Post onder de Menenpoort in Ieper. Het was een mooie en indrukwekkende dag!

dinsdag 15 maart

Vandaag zijn we de dag gestart met een uurtje les over de zee en zijn getijden. Dan vlug naar de sporthal voor 2 nieuwe sporten: freerunning en atletiek. Na het middagmaal zijn we op het strand gaan spelen. Eerst een 'stratego-vlaggenroof' van meester Kevin en daarna zandkastelen bouwen of strandvoetbal. 's Avonds nog een frisse duik in het zoute water van het Noordzeebad en de dag was weer veel te snel voorbij!

maandag 14 maart

Na een vlotte busrit maakten we een korte tussenstop in het zonnige Oostende voor een mooie wandeling. In Blankenberge aangekomen konden we eerst eten en dan sporten: bootcamp en taekwondo. Als avondactiviteit nog even brieven schrijven of een spelletje spelen en daarna ons bed in. Veel gewandeld, hard gesport en goed gegeten! Het was een geslaagde eerste dag!