IK WIL MIJN KIND INSCHRIJVEN

Het decreet inschrijvingsrecht regelt alles wat te maken heeft met het inschrijven van uw zoon of dochter in de school van uw keuze op het grondgebied van Heist-op-den-Berg. Binnen de basisscholen van Heist-op-den-Berg maakten we de volgende afspraken voor de inschrijving voor het schooljaar 2020-2021, voor alle kleuters geboren in 2018 en voor alle andere kleuters en leerlingen van de lagere school. Bekijk de brief voor meer info.

Als de school omwille van de coronacrisis na de paasvakantie gesloten blijft, gaat de inschrijvingsdag op 21/04/'20 niet door! U kan uw kind al aanmelden en wij contacteren u dan zelf van zodra de school terug open is. Wij hebben geen capaciteit vooropgesteld en kunnen dus alle kinderen inschrijven.

Hoe Inschrijven tijdens de coronamaatregelen?

Inschrijven in de basisscholen van Heist def .pdf
2020-01 mega info inschrecht HodB 20-21 brief °2018 01-20.pdf