Inschrijven

Het decreet inschrijvingsrecht regelt alles wat te maken heeft met het inschrijven van uw zoon of dochter in de school van uw keuze op het grondgebied van Heist-op-den-Berg. Binnen de basisscholen van Heist-op-den-Berg maakten we de volgende afspraken voor de inschrijving voor het schooljaar 2022-2023, voor alle kleuters geboren in 2020 en voor alle andere kleuters en leerlingen van de lagere school. Bekijk de brief voor meer info. Helaas gelden er momenteel maatregelen die het niet mogelijk maken om leerlingen fysiek in te schrijven in de school. We willen daarom vragen om reeds de nodige gegevens over uw kind te bezorgen via onderstaand aanmeldformulier. We nemen later dan zelf contact met u op om de inschrijving definitief te maken (rekening houdend met de corona-maatregelen).

AFSPRAKEN INSCHRIJVINGEN 2022-2023

VOOR KLEUTERS GEBOREN IN 2020

EN ALLE ANDERE KLEUTERS + LEERLINGEN VAN DE LAGERE SCHOOL

2022-01 mega info inschrecht HodB 22-23 brief °2020 voor druk.pdf
2021-09 contactfiche basisscholen Heist-op-den-Berg voor druk.pdf

BENIEUWD NAAR ONZE KLASJES?

Onze mascottes Bas en Bina nemen jullie mee op pad!

KLEUTERSCHOOL: WIJKSCHOOL

Opendeur wijkschool.mp4