IK WIL MIJN KIND INSCHRIJVEN

Het decreet inschrijvingsrecht regelt alles wat te maken heeft met het inschrijven van uw zoon of dochter in de school van uw keuze op het grondgebied van Heist-op-den-Berg. Binnen de basisscholen van Heist-op-den-Berg maakten we de volgende afspraken voor de inschrijving voor het schooljaar 2021-2022, voor alle kleuters geboren in 2019 en voor alle andere kleuters en leerlingen van de lagere school. Bekijk de brief voor meer info. Helaas gelden er momenteel maatregelen die het niet mogelijk maken om leerlingen fysiek in te schrijven in de school. We willen daarom vragen om reeds de nodige gegevens over uw kind te bezorgen via onderstaand aanmeldformulier. We nemen later dan zelf contact met u op om de inschrijving definitief te maken (rekening houdend met de corona-maatregelen).

AFSPRAKEN INSCHRIJVINGEN 2021-2022

VOOR KLEUTERS GEBOREN IN 2019

EN ALLE ANDERE KLEUTERS + LEERLINGEN VAN DE LAGERE SCHOOL

Benieuwd naar de klasjes in de wijkschool?

Onze mascottes Bas en Bina nemen jullie mee op pad!

Opendeur wijkschool.mp4

Benieuwd naar de klasjes in Ter Laken?

Onze mascottes Bas en Bina nemen jullie mee op pad!

Opendeur.mp4
2021-01 mega info inschrecht HodB 21-22 brief °2019 def.pdf
2020-09 lijst contact en logo scholen contactfiche voor druk.pdf

OPENDEURDAG

ZATERDAG 27/03/'21

KS Ter Laken: 10.00 u-11.00 u

wijkschool: 11.00 u-12.00 u

Momenteel zijn de scholen in code oranje en zijn fysieke schoolbezoeken of rondleidingen niet toegelaten.

Moest op 27 maart code oranje nog steeds gelden, verzetten we de opendeurdag naar een latere datum.

Bij eventuele vragen mag u ons steeds contacteren: 0477/633.111 of directie@gvbbooischot.be