poËzieweek

... met als thema SAMEN

Elke klas zocht of maakte een gedicht. We gingen creatief aan de slag.

We hingen deze op in Booischot, gaan jullie mee op ontdekking?

Grootouderfeest

Door corona moesten we het jaarlijkse grootouderfeest helaas annuleren.

Maar we zijn de grootouders zeker niet vergeten!

De kleuters brachten knutselwerkjes mee en we zorgden voor een digitale verrassing, die de grootouders via de klaswebsites kunnen bekijken.

We sturen jullie veel liefde en warmte!

AUTEURSLEZING JOnAS BOETS

PRIJSUITREIKING

JUNIOR JOURnALIST WEDSTRIJD Davidsfonds Booischot

Naar aanleiding van de prijsuitreiking van de Junior Journalistwedstrijd boeide auteur Jonas Boets de kinderen van L5/L6 vandaag met een auteurslezing. De opstelwedstrijd draaide rond het thema 'Schatten'. De 11 beste opstellen kregen een eervolle vermelding. Winnaar werd Roselien Vos (L5) met het opstel 'Het meisje in het bos'. Alle kinderen werd een boek aangeboden door de afdeling van het Davidsfonds Booischot! DIKKE DANKJEWEL daarvoor!

KERSTWENSen

We wensen iedereen een deugddoende kerstvakantie toe en een sterk 2021!

De sint kwam op bezoek in onze school!

FLUOCONTROLE KLEIN PARLEMENT-VERKEERSOUDERS

Donderdag 26/11 hield onze leerlingenraad samen met enkele verkeersouders een eerste fluocontrole. Fijn om vast te stellen dat de meeste kinderen hun fluohesje droegen! Zij verdienen zo een extra sticker voor hun stickerkaart. De verkeersouders hadden voor de ouders die met de fiets/te voet waren en hun fluohesje droegen ook een kleine attentie. Dikke pluim voor deze ouders want zij geven het goede voorbeeld! Goed zichtbaar zijn in het verkeer telt immers voor groot en klein! De komende maanden zullen er nog controles volgen. We hopen volgende keer vooral nog meer ouders in het fluo te zien!

VOORLEESWEEK

Dit jaar staat de voorleesweek in het teken van

'Lezers maak je samen’'.

We houden de teller bij van de knusse voorleesmomenten thuis.

Wij kregen van de ouderraad nieuwe fluo-hesjes met Bas en Bina !

KLEIN PARLEMENT

De start met onze nieuwe leerlingenraad is vandaag genomen! Jeff/Marlien (L3), Chloé/Roos (L4), Nika/Fien (L5) en Nelle/Nienke (L6) zijn de nieuwe verkozenen. Heel wat ideetjes en plannen werden met deze toffe bende op de eerste vergadering reeds besproken!

ONTBIJTMANDEN OUDERRAAD

zondag 18 oktober 2020

Omwille van de coronamaatregelen kan het jaarlijkse ontbijtbuffet in de parochiezaal helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd, we voorzien een alternatief… ONTBIJTMANDEN!

De opbrengst van de verkoop zal integraal aangewend worden voor de aankoop van fluohesjes (met mascottes Bas en Bina) die de kinderen kunnen dragen bij schooluitstappen!

uitstap blotevoetentuin

De kleuters hadden een heerlijke dag bij boer Jef en zijn dieren

Viering K1 en L3

Dankjewel aan de kinderen en juffen van K1 en L3 voor de mooie startviering!

ROLLEBOLLE

De kleuters van K2, K3 en KW2 gingen met de bus naar de Mixx in Herselt voor een sportieve namiddag Rollebolle!

Mooi weer op een toffe sportdag

voetbalinitiatie

KVC Booischot

Op 8 september oefenden de kinderen van de lagere school een busevacuatie.

Hip hip hoera voor meester Hans!

Blij weer naar school