Nieuws

Meester Hans en Liesl zijn de trotse ouders geworden van een zoon : Kamiel. Wegens vaderschapsverlof zal meester Hans niet op school zijn tot en met 19/11.

ONS NIEUW KLEIN PARLEMENT!

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Astrid, Kato, Nika, Robbe, Amber, Sterre, Vic en Ilyan zijn de verkozenen voor dit schooljaar!

Vandaag was de eerste vergadering van de leerlingenraad in het bureel van meester Hans en het was een toffe boel! De kinderen brachten alvast heel wat leuke ideeën mee om toekomstgericht op school te realiseren.

We kijken al uit naar de volgende bijeenkomst!

Dag van de jeugdbeweging

Smullen van een lekker ontbijt en dan in uniform naar school mogen komen!

Hoe plezant is dat?!

We wensen jullie allemaal nog veel onvergetelijke momenten toe bij de jeugdbeweging!

TECHNOTRAILER

Maandag 07/10 kwam de technotrailer op bezoek! De kinderen van L5 en L6 werden een ganse dag ondergedompeld in de wereld van wetenschap en techniek en heel wat talenten kwamen aan de oppervlakte. Dikke dankjewel aan de helpende opa's en papa's!

MEGA-AFVALDAG: 'Met Elkaar Gaat Alles'

Net zoals alle andere Heistse basisscholen namen we met onze school op vrijdag 04/10

ook deel aan de zwerfvuilactie!

De kinderen gingen op pad en ruimden het zwerfvuil op in de schoolomgeving en nabije straten.

Zo dragen wij ook ons steentje bij aan een beter en vooral properder milieu!

INTERSCHOLENCROSS

Zaterdag 28/09 nam onze school ook deel aan de interscholencross in sportcentrum De Lichten.

We huldigden vandaag onze lopers voor hun loopprestaties. Dat verdient een medaille!

DIKKE PROFICIAT ALLEMAAL!

nieuwe speelzone

Vanaf september kunnen de kinderen van de lagere school ravotten in onze nieuwe groene speelzone.

DIKKE DANKJEWEL AAN IEDEREEN DIE TIJDENS DE WERKDAGEN EEN HANDJE KWAM TOESTEKEN ZODAT WE DIT PROJECT KONDEN REALISEREN!

DIKKE DANKJEWEL WEER AAN STIJN VOOR DE VLOTTE COÖRDINATIE VAN DE WERKEN!

EN NATUURLIJK EEN SUPERDIKKE DANKJEWEL AAN ONZE OUDERRAAD VOOR DE FINANCIËLE ONDERSTEUNING! HET IS FIJN DAT WE STEEDS OP HEN KUNNEN REKENEN OM ONZE DROMEN WAAR TE MAKEN!