KLEIN PARLEMENT

De start met onze nieuwe leerlingenraad is vandaag genomen! Jeff/Marlien (L3), Chloé/Roos (L4), Nika/Fien (L5) en Nelle/Nienke (L6) zijn de nieuwe verkozenen. Heel wat ideetjes en plannen werden met deze toffe bende op de eerste vergadering reeds besproken!

ONTBIJTMANDEN OUDERRAAD

zondag 18 oktober 2020

Omwille van de coronamaatregelen kan het jaarlijkse ontbijtbuffet in de parochiezaal helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd, we voorzien een alternatief… ONTBIJTMANDEN!

De opbrengst van de verkoop zal integraal aangewend worden voor de aankoop van fluohesjes (met mascottes Bas en Bina) die de kinderen kunnen dragen bij schooluitstappen!

uitstap blotevoetentuin

De kleuters hadden een heerlijke dag bij boer Jef en zijn dieren

Viering K1 en L3

Dankjewel aan de kinderen en juffen van K1 en L3 voor de mooie startviering!

ROLLEBOLLE

De kleuters van K2, K3 en KW2 gingen met de bus naar de Mixx in Herselt voor een sportieve namiddag Rollebolle!

Mooi weer op een toffe sportdag

voetbalinitiatie

KVC Booischot

Op 8 september oefenden de kinderen van de lagere school een busevacuatie.

Hip hip hoera voor meester Hans!

Blij weer naar school